Beautiful Man

Скоро ще започва, по точно от 20. ноември, за сега няма още лиценз, но се надявам да има. На тази драма също съм модератор и ще търся преводачи, които имат време и желание.

Брой ме за доброволец, когато мога ще се включвам

Ок, Танче… слагам те към екипа. То има още време.
Между другото още не са готови с редакцията на 5 епизод на Marry him …

1 Like

И аз искам! ^^

Чакам да кажеш когато е готов, знаеш че не бързам да почвам преди редакцията :slight_smile:

Няма проблеми и тебе ще те включа към екипа… само да дано да има лиценз за европа, иначе ти няма да можеш да превеждаш… Трябва да станеш OC`s

Готова е 5-та за превод, сега ще хапна на бързо и ще почвам превода. Ще вляза в чата за по-лесно и бързо. Там ме търси :slight_smile:
Стигнах до 5-2, 63% и много ми се приспа… утре ще продължа. Не виждам буквите вече.

**Наследниците е готов за превод… вчера пак се намеси и друг човек и ги заключихме, но вече ги отключих, по-късно ще се включа и аз. **

Здравейте, и аз бих искала да се включа, ако ме искате! :slight_smile:

Добавихте към екипа, добре дошла :slight_smile:

И аз имам желание да помагам при превода на драмата, ако може ^-^

Добавихте към екипа, добре дошла :smile:

Драмата сега стратира на 20.ноември. За съжаление има лиценз само за Америика и OCs общността... От екипа на преводачите ще трябва да отпадне bojana_doneva, защото няма да има достъп до филма. Като получи значка OCs, веднага ще включим всеки желаещ или ако между другото се получи лиценз и за Европа.

Днес качиха 1-вия епизод, ако сте видели :slight_smile: В момента корейско-английските преводачи правят субтитрите и са на 47 %. След това ще мине и редакторите и чак тогава ще можем и ние да превеждаме. Аз допълнително ще изпратя съобщение до екипа, че може да се превежда и ще подържаме връзка в дискусиите или чата, за да не става засичане :slight_smile: Във всички случаи ще са готови по наше време към 3-4 ч. сутринта… когато ние спим :slight_smile: Това означава, че пак превода го правим на другия ден!
И нямам търпение да го почна :wink:

Готов е за бг превод.

Здравейте! За Beautiful Man няма как да помагам, но ако в бъдеще ви трябва помощ за някой проект, готова съм да помагам :slight_smile:

Проекти има много :slight_smile: И сериали има много, ако имате време, може да се включите в някой по всяко едно време… скоро лично аз ще пиша за нов проект, другия месец :slight_smile:

I don’t understand anything, I just wanted to know what your language looked like. ^.^ <3 Jang Keun-Suk.

1 Like

Of the Bulgarian language writing