Американски сериал Boys Before Friends

Започва скоро нов американски сериал, по-точно на 19.12.2013… версия на корейския сериал Boys Before Friends, не знам до колко ще се справят американците в екранизацията на тази драма и дали ще я направят, като корейците, японците и тайванците… но ще видим. Ако някой има време и желание да помага за превода е добре дошъл… Лиценз има за целия свят!

Аз съм готова да помагам.

Добре дошла :slight_smile:

Промяна в стартирането на сериала… премиерата ще започне на 26.12.2013 от 20:00 Американско време.

Реших тука да напиша няколко думи за драмата. Започна сериала, преводох и 1-вия епизод… нямам думи как да опиша сериала… много е зле, всичко е много зле, не че съм очаквала да са на нивото на азиатците, но играта на актьорите, сцените, репликите които се опитват да ползват… просто е изключително зле филма. Направен без вкус, все едно студенти са тренирили за изпитен проект. Не знам дали може да се опише слабата играта, грозните актьори :slight_smile: и всичко е направено… да ти изгуби желанието дори да превеждаш. През цялото време имах чувството, че гледам пародия на сериал.
Все пак нека всеки да го гледа и да си състави свое мнение. Аз ще продължа да го превеждам, когато имам време. Може би, за да покажа че за пореден път за мен Американците се излагат в киното.

Честно казано, аз дори не си направих труда да гледам. Не знам какво се е получило, но щом казваш така, дори нямам желание да си губя времето да гледам. Съжалявам, че няма да ти помогна тук, ако има друго нещо интересно, пиши.

Ако има нещо хубаво ще пиша :slight_smile: Не знам до кога ще я превеждам драмата, добре че по една серия на седмица излиза само.

и аз може да се включа

Добре и тебе те включвам, но недей да имаш големи очаквания :slight_smile:

Честно казано дори не съм се занимавала да оправям страницата на български език, но тези дни живот и здраве ще го направя…

Съгласна съм с мнението ти относно сериала. Много зле направен. Направо не знам защо си правят труда да го снимат.

То и нас човек да ни пита, защо се занимаваме да го превеждаме :)))))

Играта е ужасна. Това е пълна пародия.