Caut urgent traducatori pentru drama Giant (rezolvat)

Drama Giant (2010) a fost tradusa in limba romana in proportie de 80%. In clipa de fata au mai ramas de tradus doar 7 episoade din 60. Este un serial grozav, captivant si foarte de succes si ar fi un pacat sa fie lasat netradus. Eu, in clipa de fata, impreuna cu alte doua colege am recuperat cat de mult am putut insa ne este greu, mai ales pentru ca avem si alte proiecte in curs. Va rog sa dati o sansa dramei acesteia si veti participa astfel la bucuria multor romani care din pacate nu il pot viziona pe tot. Multumesc!

Bună,
Te pot ajuta şi eu. Eu traduc din franceză. Am verificat, iar episoadele care nu sunt traduse în română sunt traduse în franceză, deci nu aş avea probleme. Dacă mai este valabilă solicitarea, trimite-mi un PM.
O zi bună,
Ada

Din cate stiu, drama a fost tradusa in intregime. Am participat si eu. Daca ati ajuns aici pentru ca doreati sa ne ajutati, multumim mult! Sunt sigura ca o sa gasiti alte drame care au nevoie de traducere in limba romana si unde dorinta de a ajuta va fi la fel de binevenita.
Multumim inca o data!

1 Like

Aşa este, serialul a fost tradus în întregime şi mă bucur să te anunţ că oferta mea de ajutor a fost acceptată.
Am reuşit să contribui la finalizarea proiectului şi chiar să traduc 4 din cele 7 episoade rămase netraduse.
Mulţumesc pentru îndemn şi sper să colaborăm şi la alte proiecte.
O seară bună!

1 Like

Pentru @carmen_cristoloveanu si @adaina,

Dragele mele super traducatoare,
Contributia voastra la acest serial a fost nu numai esentiala ci si demna de toate laudele. V-ati facut treaba foarte bine si intr-un timp record si vreau sa profit de acesta cale publica pentru a va felicita cum se cuvine. Acum serialul Giant poate fi urmarit in intregime in lb.romana si credeti-ma ca ati facut fericite foarte multe persoane, in primul rand pe parintii mei . Sper sa am ocazia sa colaborez cu voi cat mai curand iar pana atunci va urez multa sanatate si succes in tot ceea ce va propuneti.

Fighting!!!

group huuuug! :smiley: