POLSKI - Zbieram team do tłumaczenia dramy „Princess of Lanling King”

Cześć wszystkim,
Jestem moderatorką bardzo przyjemnej chińskiej dramy „Princess of Lanling King” i właśnie zbieram team. Zapraszam do kontaktu chętne osoby :slight_smile: :kissing_heart:
Drama ma 47 odcinków.

3 Likes

Cześć, ale drama jest przetłumaczona, więc o co chodzi?

Przetłumaczona? Dopiero wczoraj przydzielono mi moderację na jęz. polski. Przetłumaczony jest dopiero pierwszy odcinek. Reszta przed nami :slight_smile:

1 Like

A tak faktycznie, mój błąd, coś pokręciłem :blush:

To jestem na tak :wink:

Powodzenia z tymi 46 odcinkami :smiley: Trochę roboty będzie

(i offtop, ale zibi, wklej sobie link do profilu na Viki do profilu na Discussions albo coś, bo cię wystalkować nie można :stuck_out_tongue: )

Dzięki, damy radę. :slight_smile:

1 Like

Chętnie bym pomógł . Ale cóż stwierdzili że nie angielskiego xdd . A jak im pisałem w zgłoszeniach że mieszkam w Chinach i tłumacze bezpośrednio na Polski. Dostałem odpowiedz że tak nie można, Bo trzeba najpierw zrobić angielskie napisy dla innych . I wnioskuje że dlatego jest tu tak mało tłumaczy.

Przecież ta drama jest już dawno przetłumaczona przez nasz team, a osób tłumaczących na j. polski z angielskiego mamy na Viki całkiem sporo.

Bardziej tu po prostu nawiązałem do całokształtu

Sounds like an exciting drama! The quest for the Qing Luan Mirror and Li Can Sword adds a lot of intrigue. Looking forward to the translation!

Zrób sobie Sample Videos, żeby pokazać moderatorom, jak tłumaczysz na język polski. Wiele osób nie będzie w stanie sprawdzić, czy znasz chiński ani na jakim poziomie go znasz, ale interesuje nas też, czy dobrze znasz język polski, ponieważ to jest język, na który chcesz tłumaczyć. Powodzenia.

2 Likes

Sample Videos ?? Co to ?? Pierwszy raz się spotykam z tą nazwą .

Podsyłam artykuł odnośnie sample videos. Tam jest wszystko wytłumaczone. :blush:

Nie wiem czy chce mi sie w takie rzeczy bawić. Nie lepiej jakbym dał link do serii które tłumaczyłem. Głównie Donghua (anime)