Sziasztok! ^^
Nem tudom, hogy mennyire vannak magyar vikisek, akik itt fórumoznak, de ha vagytok, akkor mit szólnátok egy általános magyar topikhoz? Nézőknek és fordítóknak is. Itt kitárgyalhatnánk a kedvenceinket, megismerhetnénk kicsit egymást, a fordítói dolgokat is megbeszélhetnénk és hasonlók.
Mert ahogy nézem, nem igazán van magyar vikis közösség, és szerintem jó lenne, mert tudtommal elég sokan néznek/fordítanak itt sorozatok.
Akkor kezdem én egy kis bemutatkozással:
a nevem Lídia, és kb. 4-5 éve csöppentem a doramák világába. Az egész a Dong Yival kezdődött, amikor adták a tévében - igaz, nem láttam az elejétől, csak onnantól, amikor már felnőnek, és újra találkoznak.^^
Utána a Yi San volt az első, amit végignéztem, és egy részt sem hagytam ki. Aztán a Pasta, és a The Princess’ Man volt, amit először néztem feliratosan - azóta is ez a kedvenc sorozatom.
Egy éve vagyok itt a Vikin, eleinte csak nézelődtem itt, majd fordítani is kezdtem. Most már elmondhatom, hogy függő vagyok, nincs nap, hogy ne jöjjek fel a Vikire.
Ti hogyan kerültetek kapcsolatba az ázsiai dolgokkal és a Vikivel? Meséljetek! ^^