Sziasztok! ^^
Az elmúlt pár nap egy kicsit zűrzavaros volt, nem igazán volt időm feljönni ide… De végre itt vagyok! És végre úgy tűnik, nem bugos az oldal, remélem így is marad!
Falatka, az általad írottakkal nagyjából egyetértek - legalábbis azokkal kapcsolatban, amiket láttam. ^^ Kivéve a Personal Taste-tel, az nekem nagyon tetszett. Sokkal jobban, mint pl. a BOF vagy a Heirs. A történet legalább eredeti volt, nem az a tipikus szegény lány-gazdag fiú sztori, amiben 20 részen keresztül szenvednek… Lee Min Hót pedig én nem tartom annyira jó színésznek (mélységesen elnézést kérek a sok rajongótól) - nem rossz, sőt, de szerintem vannak nála sokkal jobbak.
Nagyon sajnálom, ami történt, őszinte részvétem!
Én sem vagyok egy technikai zseni, a képbeillesztést is itt tanultam fórumon a vikisektől. ^^ És hát mindig olyan jókat találok, hogy nem bírom ki, hogy ne tegyem be őket. Ha zavar titeket, szóljatok nyugodtan szóljatok! ^^
Szandra!
Nem is hallottam még erről a módszerről, de utánajárok, mert engem is érdekel! ^^
Na most megyek, nézem az It’s Okay, It’s Love-ot, mert még nem tudtam végignézni a 14. részt. ^^
Sziasztok!