Szia,
látom régi poszt, de ha még nincs kész a fordítás, én szívesen segítenék. Szeretem azt a filmet. Most sajnos számomra nem megtekinthető de ha majd megint az lesz, jó lenne hozzá végig magyar. Ha még nem lenne. Köszi ha gondolsz rám!
Sziasztok, írok, hogy az újonnan jövőknek esetleg segítség legyen, ha idetévednek. Ha valakinek segítségre van szüksége, indulásban vagy információ, egyébb, nyugodtan keressen meg.
Sziasztok. Magyar feliratozót/feliratozókat keresek egy régi sorozathoz, melynek a moderátora vagyok.You Are My Hero | Watch with English Subtitles & More | Viki Ha érdekel a fordítás, keressetek privát üzenetben
Kicsit frissítem a fórumot. Szeretnék fordítani, EN-HU, főként K-dramakat, mert az a koreai nyelvtanulásban is segítene. Ha van lehetőség, kérlek, értesítsetek.
Régi sorozatok feliratain is szívesen javítanék.
Szia írj rám nyugodtan ha gondolod.
Sziasztok! Szívesen kezdenék bele a fordításba, de sajnos elég nehéz bekerülni. Jelentkeztem már pár helyre, de egyelőre nem kaptam választ. EN-HU fordítás érdekelne, főleg koreai sorozatokra, mert már tanulom a nyelvet egy kis ideje, úgyhogy az a fordításban is segíthetne, ha kihallom, hogy épp valaki 반말-t használ, vagy formal speech-et, hasonlók. Jó ideje írok is, így a forgalmazási képességekkel sem lenne gond a feliratok készítése során. Nagyon szívesen javítanék már befejezett sorozatokat is, mert néhol észre vettem, hogy talán kicsit túl tükörfordításosra sikeredett néhány sorozat.
Láttam feljebb, hogy felajánlottad a segítséged, amit mindenki nevében köszönök. Lenne pár tanácsod az elindulásban?
Szia írj nekem üzenetet és szívesen mondok pár dolgot.
Hello mindenkinek!
Látom már felettem is kértek mostanában segítséget, úgyhogy én is megpróbálkozom. Én is ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Nagyon érdekelne a fordítás de úgy érzem Viki-n nem könnyű megszerezni az első projekted. Még nagyon új vagyok, ezért örülnék, ha egy tapasztalt csapat tagja lehetnék, hogy fejlődhessek.
Szia! Sikerült azóta elkezdeni a fordítást? Ha igen, mesélnél kicsit a csapatodról?