bende seninlilere bayılıyorum <3
bu her seferinde repley tuşuna basmak zor iş yahu
biz alıştık face te enter de gitsin demi ama
sumru gittin mi
bence de henüz tam beceremedik şu işe daha praik bir yol bulmak lazım ama nasıl ?
burdayım bana bir de an az 10 karakter yaz dedi yahu
aynen banada
şekillere tıklıyum ama olmuyo
birinin acilen burayı tam olarak nasıl kullanacağımızı anlatması lazım. Elimizden bu kadar geliyor, ne hale geldik ağlayasım geldi :((
ulcima benim umudum var hala
neyse, iyi geceler canım <3
selam unnilerim. az önce ben de tuncel unnimin face linkini gördüm de öyle haberim oldu. Aynen valla sumru unnim eski günlere geri dönse viki ben de göbek atarım
Arkilerin kanallarını gezme kısmı çok eğlenceliydi gerçekten sanki sokak sokak çarşıyı geziyomuşsun hissi uyandırıyordu. millet nerede diye bakınıyorduk. haber verip bi kanalda toplaşıyorduk filan çok hoştu ciddenn :))
@PATRIARCHA @murside @sumru68 @ebus22 @pollychubb selam hepinize valla bana kimseden mesaj gelmediiiii vikide :(( herkes dağıldı bide haklısın @PATRIARCHA nıckleri unuttuyoruz kimler vardı şöyle hatırlamaya çalışıyorum da herkes kaybolmuş hepinize güzel bir hafta diliyorum fıghtınggg!!! inş kısa zamanda burası dolarrr dolar taşarrrrrrr byebye <3
Cidden öyleydi
Evet eski viki güzeldi ama yapacak bir $ey yok. Degi$tirmeyecekler. Bu $ekilde kalacak. Biz de buna ali$acagiz mecburen.
@korekim aklima gelenlere ve user founder’da bulunan herkese mesaj attim ama i$te sizin gibi kalanlar da olmu$ :( facebook hesabimda arkada$im olmadiginiz için maalesef size FB’den de mesaj atamadim.
@murside ne haber??? özlettiniz kendini yahu. sizsiz viki’nin hiç tadi yok.
@ebus22 bu arada sen benim ilk çeviri yaptigim ki$ilerden birisin. Bana çok $eyler ögrettin viki’yle ilgili.
Sagolasin. Ayyyy kendimi bir an için kötü hissettim, gözlerim doldu :):)
eski günler aklima geldi, dizilerin Tr sayfalarinda ne sohbetlerimiz vardi ya. @asyamm yemek tarifi bile veriyordu ne güzeldi:-)
@PATRIARCHA Bende kendimi bayağa yaşlı hissettim şimdi Bizlerin de sadece kore ile ilgili şeyler paylaştığımız fake hesaplarımız var Face de buradan çoğu arkadaşlarla birlikteyiz. Benimki Ebus Korefan.(İsteyen eklesin) Sen de açıver bir tane Patrıarcha diye Oradan anında mesajlaşmak kolay oluyor.
Haklisin aslinda. FB’de her$ey çok daha kolay oluyor :-) Ben de açsam bir tane iyi olacak dedigin gibi. Yoksa yeni dizilerden falan haberim olmayacak.