Sziasztok!
Lídia!
A Midnight Diner-t biztos nézni fogom, mert imádom a főzős sorozatokat. Csak ne legyen ezer részes!
Ancsa!
Örülök, hogy fordítod a Yong Pal-t, én is nézem, és eddig nagyon bejön. A doki az egyik kedvenc színészem.
Írisz!
Kérdezted, melyik sorozatokat szeretem. Nagyjából összeszedtem őket (próbáltam kategóriákra szedni).
Főzős: Pasta (ez volt a legelső koreai sorozatom), My Name Is Kim Sam Soon, Coffee Prince, Flower Boy Ramyun Shop
Zenés: I Am Legende, Trot Lovers, Gloria, Nodame Cantabile, The Musical, You’re Beautiful, Heartstrings, K-Pop Extreme Survival, Five Fingers, Dream High
Orvosos: Good Doctor, It’s Okay, That’s Love, Heart to Heart, Obstetrics and Gynecology Doctors, Medical Top Team, Yong Pal
Fantasy: Master’s Sun, Secret Garden, Faith, Rooftop Prince, My Girlfriend is a Gumiho, I Hear Your Voice, The Girl Who Sees Smells, Big
Történelmi: Tamra the Island, Queen in Hyun Man, Faith, Sungkyunkwan Scandal
Melodráma: Secret Love Affair, Cheongdam-dong Alice
Akció: Bad Guy, City Hunter, Healer, Mrs. Cop, Secret Agent Miss Oh
Thriller: Liar Game
Romantikus: Scent of a Woman, Lie to Me, Goong, My Princess, My Girl
Természetesen azok közül, amiket már láttam. De még elég sok sorozat van a megnézendő listámon. Történelmiket például ritkán nézek. Az általad említett The Painter of the Wind-et viszont meg fogom, mert én is bírom Moon Geon Young-ot. Sorozatot nem sokat láttam tőle, viszont 3 filmjét is ismerem: Innocent Steps, Love Me Not, My Little Bride.
Mostanában főleg tajvani sorozatokat nézek, és a japánokat is nagyon szeretem.
Egyébként mit szeretnél fordítani?