@myra64_2 Szia! ^^ Na azóta én is kezdek VIXX-rajongó lenni (bár attól azért még elég távol állok ), de az Error nagyon király lett, és azóta hallgatom végig a dalaikat meg nézem róluk a videókat…
@csenge_benyei_395 Üdv közöttünk! ^.^
@szandra Gratulálok! ^.^ Kitöltöttem mindkettővel a cuccost. Remélem, meglesz a licenc!
@csenge_benyei_395: Szia! Itt is itt vagyok! Hozzáadlak, és ha megvan a licensz, akkor már fordítható is lesz. Mivel on-air most mindkettő lesz mit behozni Köszönöm!
@deak_lidia: Köszönöm! Remélem, hogy megkapjuk a licenszt!
Sziasztok! Kitöltöttem, @szandra. Remélem, hogy én is tudtam ezzel segíteni.
Bátor vagy, hogy bevállaltad a Channel Manager-kedést. Sok sikert!
Még egyik sorozatról sem hallottam, kíváncsian várom.
További szép napot mindenkinek!
Köszönöm! Segítesz vele! Annál nagyobb az esély, hogy megkapja licenszt, minnél többen elküldik
Kezdem én is azt hinni Bár alakul a csapat! Szépen lassan. De gondolom akkor fog beindulni igazán a dolog, ha meglesznek a licenszek!
Már a community wall-ok is alakulnak szépen lassan
Tetszik nagyon ahogy fordítod a Liar Game-et! Lassan remélem nekem is lesz időm!
@szandra Küldtem ajánlást mindkét sorozatra. (Remélem a 2. sorba ‘Korea’ kellett. Kicsit agyhiányos állapotban szenvedek a kialvatlanság miatt… zombi)
@csenge_benyei_395 Üdv itt is! Az Osváth-féle nyelvkönyv megtalálható az ncore-on, ha van hozzáférésed. Egyébként van még egy jó angol oldal, a Talk To Me In Korean, ahol angol nyelvű leckék találhatók hanganyaggal (többek között). 1-2 leckét hallgattam meg onnan, és azok érthetők voltak.
Köszönöm! Igen Korea
Gratulálok! Láttam jó sok sorozatnál vállaltál moderálást!
Gonosz dolog azt mondani, hogy örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen zombi itt?
Sokkal egyszerűbben leírja az egészet, hogy mi miért olyan, hogyan lehet rá emlékezni, stb. Nem tudom, hogy a Kindle-ömről fel tudom-e tenni gépre, amit amazonról vettem, de ha sikerül, szívesen továbbítom azoknak, akik szeretnék, vagy bajlódnak az Osváth-tal.
Ezt a Talk To Me In Korean-t megtaláltam, eddig tetszik. Regisztráltam még a KoreanClass101-ra is, de napi 10 levélben küldik hogy vegyem meg a premium tagságot, és olvastam fórumon hogy azt írták, havi 7 dollár vagy mi, de közben meg levettek csomó ember számlájáról 200 dollárokat. Mások meg azt írták, hogy rendben van. Nekem havi 7 dollárt megérne, ha jó, meg nem átverés, használta már valaki innen?
Nincs mit, @szandra, örülök, hogy segíthettem. Máskor is nyugodtan szólj, ha tudok, segítek. Egyébként már láttad ezt a Love Frequency 37.2-t? Ígéretes? És a másik sorozat?
Mindkettő sorozat november 20-a után kezdődött. Nekem ígéretesnek tűnnek, de még nem láttam sokat belőle.
A Love Frequency iránt elég nagy az érdeklődés. Bár a Love and Secret nem kapta meg még a licenszt, de szerintem megfogja, mert most kaptam Notifications-t róla, és ugyan így volt a Love Frequency-nél is. Már három részt hozzá is adtak, megcsináltuk a szegmentálást, most az első rész kb félig van fordítva angolra.
Szerintem hétvégén szabadra fogom tudni engedni.
A tanácsotokat szeretném kérni.
Annyira nagyon mégsem sikerült visszatérni, mert bár a nagy hajtásnak egyenlőre vége, de mindig van valami, mint pl. most egy próbanyelvvizsga, amire drága tanáraim lelkesen felírtak, csak egy héttel előtte jutott eszükbe nekem is szólni… waahh, szóval értitek, annyira nem vagyok biztos a naprakészségemben, hogy on air sorozatot vállaljak. Viszont találtam egy magyar felirat nélkül árválkodó régebbi sorozatot, amit nagyon szeretek, (Flower Boy Next Door), és írtam is a channel managernek, hogy, csatlakoznék, de ő szimplán nem reagál már egy ideje… ilyenkor mit csináljak? Várjak vagy írjak neki megint?
Előre is köszi
Nem tudom nézted-e, hogy két channel managere van a sorozatnak. Próbálj meg szerintem írni a másiknak is. Ha ő sem válaszol, akkor a VIKI Staff-nak, mert ők is hozzá tudnak adni a sorozathoz.
Remélem tudtam segíteni
Ha van kedved a Love Frequency-hez, akkor oda be tudsz szállni. On-air, de ha nincs időd, nem fordítasz, ha van, akkor igen.
Én le szoktam előtte csekkolni a Channel Manager-eket. Ennél a sorozatnál kettő is van, de ha megnézed az adatlapjukat, láthatod, hogy Natalia pl. egy hónapja nem jelentkezett, a másik MaryK viszont 21 órája tevékenykedett. Szóval ez utóbbinál több esélyed van, szerintem. Képzelheted, mennyi e-mailt kaphatnak, csak légy türelmes! Egyébként magyar moderátora is van a doramának, de Alexa sem aktív, olyannyira nem, hogy elvileg együtt fordítottunk egy tajvani sorozatot, szépen elkezdte, de hónapok óta se kép, se hang felőle. Azt se mondta, hogy fapapucs. Azért próbálkozz nyugodtan! Egyébként tényleg aranyos sorozat, helyesek benne a srácok.