Ma, dar imi cere nu stiu ce cod, ca sa pot vota. Imi spuneti si mie cum sa fac. He! He! He. Eu sunt deja o Ahjumma:)))))
da, trebuie sa bagi in casuta cifrele sau literele care-ti apar acolo :))
Multumesc.
Era mai simplu decat mi s-a parut la inceput si deja imi validase votul. Pacat, pentru ca a doua oara vazusem ‘‘I Miss You’’
ador gif-urile astea din mesajul tau sau ce-or fi. de unde le-ai luat? O_O
search pe google “onion head”. te va duce pe diferite siteuri.
Fiecare gif are trei coduri, ia-l pe cel cu html.
Onion Head rulz!
Uitasem complet de mydrama list… parca mi-am facut si eu. Lista asta o aveam pe multiply files, dar s-a desfiintat anul acesta. Acolo aveam poze cu toti artistii si dramele pe care le-am vazut, aveam muzica si blog, tot tacamul.
@optyk - Master’s Sun, nu ai vazut drama asta? De aceea nu ai mentionat si un vot pentru aceasta… hahah, sigur vei vrea sa votezi.
@morico - Nu ai vazut I am sorry I love you cu Jisub? Eu de acolo il ador pur si simplu. MISA i-a adus popularitatea si de atunci pana acum lumea isi amintea de el de acolo, acum el e foarte fericit ca lumea il va recunoaste (ca actor) dupa o alta productie. Fanii toti spuneau ca drama preferata in care a jucat el era MISA hahah… Drama Road no 1 n-a avut succes si nici filmul lui Rough Cut. Always a mai fost ceva, mie mi-a placut… (film cu Han Hyo Joo)
Star date cu So Ji Sub - so funny
Pe ea am vazut-o in Pasta, Biscuit teacher (Gong Yoo de asemenea merita atentie) si sa nu-mi spui ca n-ai vazut THE GREATEST LOVE (gen Master Sun; adica cu un aer asa mai diferit, sic sic sic)
Si una si alta. :)))
Am vazut si celelalte seriale ale lui, dar am inceput cu “A 1000 Years of Love”, apoi am trecut in “palmares” si cele de dinainte si cele ce au urmat.
Cu Gong Hyo Jin, am vazut cam tot ce a facut. “Volcano High” ati vazut? Cred ca a avut rol secundar acolo, profesoara parca.
Eu am mentionat unde i-am vazut pentru prima oara. Apoi mi-am facut temele cu privire la filmele/serialele lor.
P.S: Ce urmeaza dupa Secret pe KBS2?
Oh, bun. Chiar mi-era dor de Jang Geun Suk.
Vor urma si altele. Deja m-am resemnat ca fiecare serial are al sau “end of journey”.
Si ce zici de Misa? Eu am fost super emotionata, a fost a patra “korean drama” pentru mine. Prima a fost Star in my heart, Time between dog and wolf, A love to kill, MISA si apoi BOF, care cica pentru majoritatea a fost prima. Si eu asa faceam, cautam dupa palmares sa urmaresc tot ce pot. La SJS nu am vazut 1000 years of love, in rest tot. Le urmaream pe mysoju inainte.
Primele seriale ale mele au fost pe crunchyroll “A Love to Kill” si pe mysoju “Full House”. Asadar cand am vazut “I’m Sorry, I Love You”[dupa a love to kill] deja ma extenuase Rain cu razbunarea lui.
Nu am fost incantata de serial, eram deja secatuita de lacrimi, emotii si multe ore de somn lipsa.
Mysoju… alte vremuri…
Acolo am vazut “A 1000 Years of Love”. Foarte dragut serialul.
Ea, o printesa - el, general [ceva de genul asta], se indragostesc…si apare tragedia… TT_TT
Apoi ea este catapultata in prezent, se trezeste pe o strada unde ghici peste cine da?! Chiar generalul ei sau mai bine zis reincarnarea lui.
Titlul vine de la ideea asiatica ca iubirea tine 1000 [in Coreea]/ 10 000 [in China] de ani, asadar cine a avut parte de iubire adevarata, o va intalni si reintalni timp de 1000 de ani.
Idee asemanatoare cu cele sapte vieti la indieni.
"Time Between Dog and Wolf" mi-a dat intalnire cu Lee Jun Ki al meu ^^ Acel rol de agent dublu-triplu wow… agentul care se infiltreaza pentru a se crede in final mafiot pentru ca apoi sa realizeze ca era agent…
Si daca stau sa ma gandesc ca acum multi ani cand am inceput sa urmaresc serialele astea, eu de fapt cautam pe net Sailor Moon, nu-l mai vazusem de cand a fost la tv prin anii '90. Deci, multumesc, Sailor Moon!
Mi-am facut si eu aseara cont. Mi se pare foarte util. Chiar voiam sa imi centralizez dramele vazute. Mersi pentru idee.
@eve_deea pai atunci, welcome!
eu am acelasi id ca si aici (si poza), poti sa ma adaugi la prieteni daca vrei ^^