A fost cineva la Festivalul de Dans Corean, pe 18 noiembrie, in Bucuresti?
Cu intrare libera… De-as fi stiut…
Hai sa urmarim momentele astea
A fost cineva la Festivalul de Dans Corean, pe 18 noiembrie, in Bucuresti?
Cu intrare libera… De-as fi stiut…
Hai sa urmarim momentele astea
Si eu am aflat prea tarziu de el…
Pentru “veterani”, daca nu ati urmarit sau daca nu stiati, sambata si duminica Winter Sonata este pe acasatv
Asta e super noutate pentru mine. Candva urmaream seriale pe acasatv (sunt 5 ani ca nu mai deschid tv-ul) si ma gandeam ca ar fi fost dragut sa dea seriale ko in loc de telenovele siropoase… Am ajuns s-o traiesc si pe asta.
CLICK PE TITLU: “AMANDOI”
Ia uitati ce am gasit… am zambit (placut) cand am citit un comentariu de mai jos:
This is such a beautiful song. Could you please let me know what is the title of the song, and how can I get the song? Thank you.
ai gasit?? abia acum am vazut topicul
daca a fost ok ce am facut pana acum ma poti baga si pe mine intr-unul…
fetelor mergeti la concert la Led Apple, pe 15 februarie?
esti prima pe care o aud ca nu a fost incantata de Secret…
eu nu ma uit la ratinguri…eu citesc scurta descriere si ma hotarasc…pana acum nu prea m-am inselat…dar gusturile nu se discuta…Ji Sung mi-a placut in Protect the boss iar la Secret de cum a inceput m-a atras si pe mine…
cred ca n-ai citit bine Din contra, am fost incantata de Secret. (am spus doar ca primele doua episoade n-au parut atat de promitatoare)
Da, eu merg <3
super
nu cunosc Bucurestiul, asa ca daca atunci o sa am nelamuriri cum sa ajung la concert pot apela la tine.
Siguuuuur! Abia astept! Poate reusim sa ne intalnim mai multi de aici de pe form. Oricum, mai e pana atunci.
@alina_noje , @eve_deea - so, va invidiez. Eu merg in Ro prin 16 Dec si nu pot sa stau mai mult de o luna…
Cine e din Ardeal???
eu sunt din Cluj
eu sunt de la Jibou, jud. Salaj
Eu sunt din Brasov.
@alina_noje - nu esti departe, hahah
@adaina - unnie a mea e din Cluj si sigur am sa o vizitez. Poate ne vedem daca trec pe la ea. Ea are o pensiune in Floresti, acolo mi-am petrecut anul trecut revelionul impreuna cu sotul, Am gatit mancare koreana (bulgogi cu orez si kimchi) si am cantat la pian (nu stiu, am improvizat doar).
EDIT: Uitasem sa spun si eu de unde sunt - Satu Mare.