RoVikiTrad [Traducatori - Incepatori] - Romanian Subtitling "School"

uaaaaa, super cute

Supeeeer! Imi plac foarte mult!

Foarte draguta pagina. Felicitari!

Uitasem ce era mai important, sa va anunt ca morico s-a ocupat de pagina.

@danylor avem o intrusa la ep 14 swallow the sun. marinescu_daniela.
nu i-ai zis tu sa traduca, nu?

i-am trimis mesaj, sper sa se opreasca. eu trebuie sa plec, vin tarziu acasa asa ca o sa te rog sa tii tu legatura cu ioan in legatura cu problema asta.

Nu e intrusa, avea de tradus ep. 13. N-a inteles ca trebuie sa anunte cand termina… sa ii spun de unde sau ce sa continue. I-am scris mesaj, pana deseara rezolv asta. Uitasem sa o trec sus in lista??? So wierd…

Ep. 17 e liber, la 14 are de terminat ioan, la 15 lucreaza adaina si la 16, droonn.
In principiu, ep. 17 ii va reveni danielei marinescu.

Edit: daniela era trecuta sus in lista de la STS. Supervizoarea ii este tinuk.

:* si eu ma bucur ca v-am gasit…mai tarzior dar bine ca v-am gasit :slight_smile:

1 Like

am incercat …am mai tradus cate ceva dar nu au intrat in calculatorul meu ptr ca am incercat sa gasesc programul singura si nu e subtitle workshop…am inceput acum ceva sa traduc dar nu stiu cat ma tin ptr ca e mult si se pare ca nu sunt destul de buna :slight_smile:

Ti-a spus cineva ca nu esti destul de buna??? Ei folosesc si diacritice?

nu mi-a spus ca nu-s destul de buna…doar ca am multe greseli :smile: nu folosesc diacritice…

Daca Daniela ia episodul 17, eu il pot lua pe 18? Mai am de tradus doar ultima parte din episodul 15, pe care o termin in seara asta.

o fi fost, dar cine sta sa se uite tocmai acolo? in plus, n-am vazut-o niciodata pe forum, ca altfel as fi stiut-o…si cam ar fi trebuit sa anunte si ea ce face.
Mi-a zis ca dupa ce a terminat eps 13 i s-a spus sa se ocupe de urmatorul. Si ea prin asta a inteles ep 14, nu urmatorul episod netradus. Cred ca s-a suparat un pic cand i-am spus asta dar imi pare rau, nu-mi place sa se intre peste mine, mai ales cand eu stiu ca tot ep 14 e al lui ioan.
@tinuk noi o sa lasam partea 5 de la eps 14 in pace. a tradus-o daniela si ti-o lasam tie s-o corectezi.
@danylor ioan va continua cu 6 si 7 cand va avea timp

@optyk - Poi acolo sus sunt cu totii trecuti. Si se pare ca nu stia de topic. Va stii de acum.

Da, dar sa anunti supervizoarea.

Eu am plecat de la ideea ca stia de topic - altfel cum ar fi aflat de proiect? Si daca nu stia, de ce n-a anuntat-o nimeni inainte? Ma rog, e bine ca ne-am lamurit toti acum.

Nici ioan nu prin topic a inceput, din cate stiu. Sau alina. Ma rog, unii au inceput sa traduca fara sa treaca pe aici. Le-am scris eu in PM despre ce e vorba si i-am invitat pe topic. Tinuk la fel, a inceput sa editeze fara sa apara la inceput pe aici… unii au aflat ce facem si cum lucram, prin PM. De ce v-am cerut sa postati cand ati terminat parti sau de ce am inceput sa notez sus in primul post tot ce traducea un user anume? Dar am pierdut deja firul, deci singura optiune e sa se scrie aici sau prin PM cand cineva si-a terminat partea desemnata.

Exact, @danylor
Stai linistita, cine ce parti a luat am eu in tabelul meu.

Si uite aici un exemplu. Este prima oara cand scriu asta [ce mandra ma simt]
@alina_noje si-a terminat partea 5 din episoadele 19-21
@ella1992 si-a terminat partea 6 de la episodul 19

Ele au mai facut in prealabil:
@alina_noje ep.16 partile 1-2
@ella1992 ep.18 partile 1-2

Bravo!

Si acum ma duc sa termin de corectat partile lui @droonn, care este Usain Bolt al proiectului ^^ Suntem mandri de tine, @droonn!

4 Likes

Si @bibian_2 a terminat partile 4 ale ep. 19 si 20.

OK. Maine ma apuc de ele.

S-a facut! Spor la toti!